Innovatiescan mens en bedrijf

Belang van het project voor opdrachtgever c.q. organisatie

Je mkb-bedrijf op de radar bij jong talent in de regio. Met het programma van De Hybride Leeromgeving en de Hogeschool Arnhem Nijmegen leren talenten in vier uur jouw bedrijf kennen en leer jij de talenten kennen, krijg je een scan van jouw bedrijf op het gebied van mens en je bedrijf, en draag je bij aan de innovatie-agenda van de regio.

Wat levert het op?

Je krijgt zichtbaarheid voor jouw onderneming bij jonge mensen, die hun enthousiaste ervaringen delen met collega-studenten. Je krijgt een unieke kans talent te scouten voor jouw onderneming. En je krijgt advies op basis van een innovatiescan. Waar zien jonge talenten met hun frisse blik kansen voor jouw personeel, je bedrijf en voor jouw ambities?

Op termijn we jou een jaarlijkse scan – hoe gaat het in vergelijking met vorige jaar? De informatie die jij geeft komt in een database – niet alleen een jaarlijkse graadmeter voor het mkb in regio maar ook een innovatieagenda voor het mkb. 

Wil je kansen pakken samen met ander met andere regionale bedrijven? Op basis van de resultaten worden individuele en regionale kansen teruggeven binnen de samenwerking tussen de HAN en De Hybride Leeromgeving in Uden en Landerd.

En ja, je helpt talent op weg in de regio Uden/Landerd. Op weg naar een carrière – misschien wel in jouw bedrijf.

HLO en de HAN structureel samen aan het werk

De innovatiescan Mens en Bedrijf is een project vanuit een structurele meerjarige samenwerking tussen De Hybride Leeromgeving en de opleiding Bedrijfskunde van de HAN. 

We starten in september met de eerstejaars studenten die in duo’s bedrijven in de regio Uden/Landerd bezoeken. In de komende jaren willen we met nog meer bedrijven en nog meer studenten die jaarlijks op bezoek gaan. Zo doen ieder jaar meer ondernemingen hun voordeel met scan en advies. Op deze manier is er vroegtijdig aandacht voor talent en kansen voor talent in de regio Uden en is er een jaarlijkse graadmeter van kansen voor ondernemingen in het regio Uden met de steeds groeiende database.

Wat doe je als ondernemer?

Je ontvangt een halve dag een studenten-duo in jouw bedrijf. Je laat jouw bedrijf zien. De studenten laten zich aan jou zien in een korte kennismakingspitch. Vervolgens stellen zij jou vragen over hoe slim, sociaal en schoon jouw bedrijf is. En over wat jouw ambities zijn. Vervolgens ontvang je een kort advies over waar volgens de studenten kansen liggen voor jouw onderneming. Daarover kun je natuurlijk in gesprek gaan met de studenten, maar dat is aan jou. 

Meedoen?

Stuur een bericht en logo van jouw bedrijf naar dit mailadres. Het studenten-duo dat bij jou op bezoek komt, neemt begin september contact met je op om nadere afspraken te maken.

Dus wees er snel bij!