Wiltec neemt estafettestokje over

Eigen Wijzer Maashorst partner in de spotlight.

Wiltec neemt “Keep on Learning” werkgevers-estafettestokje over.
Een leven lang leren en een duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat is het doel dat Noordoost Brabant Werkt wil stimuleren bij bedrijven in de regio. Om er extra aandacht voor te geven, heeft de provinciale werk-organisatie er een Keep on Learning estafettestokje voor ontwikkeld. Eigen Wijzer Maashorst partner Wiltec, is deze keer de gelukkige ontvanger van het estafettestokje. Dianne Remkes HR manager bij Wiltec legt uit wat Wiltec doet aan een leven lang leren op de werkvloer.
“Leren is een basisvoorwaarde in elk bedrijf”, aldus Dianne Remkes. Bij Wiltec wordt dat waargemaakt door een eigen academy die zowel online als offline toegankelijk is voor medewerkers. En dat ze dat bij Wiltec serieus nemen, blijkt uit de maar liefst 70 eigen e-learnings die gemaakt zijn.
Naast de werkverbeterende e-learnings zet Wiltec zich in om ook skills en vaardigheden te ontwikkelen waar medewerkers iets aan kunnen hebben buiten het werk. Dianne Remkes vult daarop aan, “We houden onze focus niet alleen op datgene wat het ons als bedrijf oplevert, maar we kijken vooral wat het betekent voor de medewerker. En in welke mate het bijdraagt aan het werkgeluk van de medewerker.”

In onderstaande video legt Dianne Remkes uit wat Wiltec doet aan een leven lang leren op de werkvloer;

Wil je het hele artikel nog eens lezen, dat kan via onderstaande button.