Werkcafé Maashorst

Met trots presenteren wij het “Werkcafé Maashorst”. Een gezamenlijk initiatief van IBN, Gemeente Maashorst, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst.

Laatste donderdag van de maand

Het Werkcafé is er voor iedereen, of je nu een schoolverlater bent, of wil switchen van baan, dus aarzel niet en stap gezellig binnen. We zijn er van 15.00-17.00 uur en de koffie staat klaar!

Donderdag 27 oktober jl. hebben we de eerste editie georganiseerd. Dit samen met Campus Uden, gemeente Maashorst en IBN. Een hele mooie samenwerking wat resulteerde in een goed bezochte sfeervolle editie, precies zoals we het gehoopt hadden. De aanwezige werkgevers waren dit keer; Wiltec, Van der Valk, KFC, Chain Logistics, IBN, Sanders Fritom en Witmix. Daarnaast waren ook RMT, Eigen Wijzer Maashorst, Dress for Succes en het UWV aanwezig voor vragen.

We organiseren dit voor werkgevers en werkzoekenden. Om op een makkelijke persoonlijke laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. De organisatie zorgt voor een warm welkom, persoonlijke begeleiding en koffie/thee. Een erg mooie kans om met een beperkte investering in contact te komen met potentiële nieuwe medewerkers.

De volgend editie is op donderdag 26 januari 2023. Van 15.00 tot 17.00 uur, locatie Handelshuys in het Podiumhuys van Campus Uden.

Wij zijn erg tevreden over de eerste editie en gaan verder bouwen volgens het principe learning by doing.

Verbinders

Elk Werkcafé zijn er weer andere werkgevers om kennis mee te maken. Dé kans voor een werkzoekende om direct in contact te komen met aansprekende werkgevers.

Wil jij als werkgever ook in contact komen met mogelijke nieuwe medewerkers, neem dan contact met ons op! In het Brabants Dagblad van 14 oktober stond een mooi artikel, lees het hier.

Wanneer en waar?

Loop vooral binnen op elke laatste donderdag van de maand tussen 15.00 – 17.00 uur op de Campus
Uden (ingang achterkant Handelshuys), Udenseweg 2 in Uden. De deelname is gratis.

*in december 2022 is er géén Werkcafé i.v.m. Kerstvakantie.