Maashorst Academy

Maashorst Academy is dé plek waar mensen met en van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen. Een eigen leerinstituut waar medewerkers zich verder ontwikkelen en hun kennis verrijken. We creëren werkgelegenheid, bieden ontwikkelmogelijkheden en stellen leerfaciliteiten beschikbaar voor eenieder die gemotiveerd is, ongeacht afkomst en verleden.

Binnen Maashorst Academy geven we samen vorm en inhoud aan een bruisend opleidings- en leeraanbod. We faciliteren een leeraanbod op maat, toegespitst op de leerbehoefte van je bedrijf en vertaald naar resultaten op de werkvloer. Met als resultaat: een betere bedrijfsperformance, meer werkplezier en meer voldoening. Maashorst Academy stimuleert een leercultuur en maakt een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk.

Bij de Maashorst Academy zijn nu 10 bedrijven aangesloten, die online en offline van het trainingsaanbod, workshops, en lezingen op maat kunnen profiteren. Met als doel; hoe investeren op de beste manier in menselijk kapitaal?

Wil je bedrijf ook meedoen aan de Maashorst Academy, neem dan contact op met Marc van Lieshout of neem een kijkje op de site.