Brighter Legends: de maakindustrie toekomstproof

Update 2 september

In het laatste Eigen Wijzer Journaal zagen we vanaf de TechniShow in Jaarbeurs Utrecht een kort videoverslag van Marga Huijbregts. Hier ontmoette zij Marcel de Klein van Cadmes (die al samenwerkt met Brighter Legends) en daarna ook Jerram Visbach van Brighter Legends.

Het filmpje van deze ontmoeting bekijken kan hier!

Eigen Wijzer Maashorst gaat de samenwerking aan met Brighter Legends. Wij zullen dan ook in onze gemeente Maashorst gaan inventariseren bij ondernemers in de maakindustrie aan welke E-learnings behoefte is. Brighter Legends richt zich op vaktechnische vaardigheden maar heeft ook programma’s voor het ontwikkelen van soft skills.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Mail ons dan even via onderstaande button.


Tijdens het Eigen Wijzer Journaal op 4 maart mocht Jerram Visbach aftrappen. Jerram is founder van de start-up van Brighter Legends, de online opleider voor de maakindustrie. Want hoe blijf je in de maakindustrie, de brede MKB, toekomstbestendig? Hun missie is dan ook om het menselijk kapitaal in de maakindustrie te laten groeien op inhoud en het beter te laten aansluiten bij de veranderingen om hen heen. Dit doen ze middels een online opleidingsplatform met een branche specifiek aanbod waarbij ze helpen met;

  • Een betere in- en doorstroom van mensen, door inwerken, bijscholen, maar ook door het gat te dichten tussen schoolverlaters en het bedrijfsleven
  • Het verbeteren van de persoonlijke- en technische vaardigheden, de zogenoemde hard & soft skills
  • Het professionaliseren van ‘learning on the job’

Op dit moment zijn Brighter Legends en Eigen Wijzer Maashorst aan het kijken op welke vlakken we elkaar kunnen versterken. Ben je ondernemer in de regio Maashorst en spreekt dit je aan? Zou je willen participeren of misschien eens willen meedoen aan een brainstorm om de raakvlakken te verkennen? Meld je dan aan bij Marga Huijbregts middels onderstaande button.