Wat doen wij

Vraag en aanbod

We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Concreet halen we de opleidingsvraag op die jij als bedrijf hebt. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste invulling voor deze opleidingsvraag. We geloven hierbij in de kracht van een hybride leeromgeving. Ofwel we maken gebruik van de ideale combinatie leren in de praktijk en met de didactische vaardigheden van het onderwijs. We sluiten maximaal aan bij de vraag van de praktijk en de spelen in op de flexibele vraag van de arbeidsmarkt. We werken lokaal voor en door ondernemers.

Maatwerk

We leveren maatwerk en maken gebruik van kennis, ervaring en faciliteiten van bedrijven. Dit vullen we daar waar nodig aan met kennis en faciliteiten uit het onderwijs. Het beste van twee werelden, zodat jij als ondernemer maximaal rendement uit je medewerkers haalt

Dus heb jij een opleidingsvraag die je niet goed ingevuld krijgt, dan hebben wij de oplossing. 

Eigen wijze

De kracht van Eigen Wijzer Maashorst zit in het feit dat we het net even anders doen, op onze “eigen wijze”. We zoeken naar nieuwe vormen van leren, zoals hybride leren en leren in de praktijk. We leveren praktisch maatwerk voor maximaal rendement in jouw onderneming.