Voor wie

Voor en door ondernemers

Stichting Eigen Wijzer Maashorst is er voor en door ondernemers. We dragen bij aan een optimaal leer- en werkklimaat. Eigen Wijzer Maashorst zorgt voor verbinding en faciliteert de nodige kennis vanuit de behoefte van de markt. Lokale ondernemers/werkgevers zijn zowel de doelgroep (klanten) als organisatoren van Eigen Wijzer Maashorst. 

Bedrijven/werkgevers onze doelgroep

Primair richten wij ons op bedrijven/ werkgevers. We maken de opleidingsbehoefte inzichtelijk en deze is leidend. Door een optimale samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid, weten wij waar de behoefte ligt en waar wij aansluiting en een oplossing kunnen bieden. Voor en door werkgevers ontwikkelen we nieuwe leerconcepten in cocreatie tussen onderwijs en bedrijfsleven en zorgen we dat de beide partijen elkaar beter kunnen vinden

  • Huidige werknemers van lokale bedrijven en de ondernemer zelf; om zichzelf bij- of om te scholen in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.
  • Zij-instromers en moeilijk bemiddelbare groepen op de arbeidsmarkt; om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren.
  • Studenten/ leerlingen van Udens college, mbo en hbo; om deel te nemen aan nieuwe leerconcepten om zo zichzelf verder te ontwikkelen en kennis te maken met de lokale bedrijven.