Ondernemersprogramma’s

Voor ondernemers

Expertgroepen

Eigen Wijzer Maashorst gaat werken met Expertgroepen. Expertgroepen zijn groepen van ondernemers die elkaar inspireren over een bepaald thema. We hebben een aantal voorstellen voor de thema’s. Als er andere wensen zijn hiervoor dan horen we het graag!

De thema’s zijn:

Mobiliteit van personeel, arbeidsveiligheid- en vitaliteit, e-business en digitalisering, innovatie en duurzaamheid, ondernemerschap, beroepen van de toekomst, inclusief ondernemen.

Het doel van de bijeenkomsten is om ideeën, suggesties en verbeterpunten te bedenken waarvan bedrijven in Uden en Landerd kunnen profiteren.  De expertgroepen komen één keer per kwartaal samen met een aantal andere experts binnen dit thema.  De uitkomsten van elke bijeenkomst zullen worden gedeeld via een nieuwsbriefspecial en via de website van Eigen Wijzer Maashorst. De bijeenkomsten worden geïnitieerd en georganiseerd door HLO, op een locatie die we op een later moment bekend zullen maken. Verder zullen we één keer per jaar een samenkomst organiseren van alle 5 expertgroepen.


Startende ondernemers

Misfits – startende Wondernemers & Bijzondernemers

Misfits is hét platform en hét netwerk voor alle startende ondernemers in Uden en omgeving. Het is de plek van waaruit zij die de ondernemerswereld willen veroveren, een goede start kunnen maken.

Neem hier een kijkje op de website voor meer informatie: