De beste match tussen vacature en talent.

Eigen Wijzer Maashorst Matchtool

Eigen Wijzer Maashorst zet zich in om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op elkaar af te stemmen. In onze eigen gemeente Maashorst. Om deze ‘ambitie’ ook digitaal waar te maken zijn we een samenwerking aangegaan met het online platform van ontwikkelaar 8vance.


Voor werkgevers en HR professionals.

Het is een uitdaging om arbeidskrachten te vinden. Laat staan de juiste. Dankzij de Eigen Wijzer Maashorst Matchtool kun je in een handomdraai zoeken naar alle beschikbare talentprofielen in de omgeving.

8vance heeft met de Eigen Wijzer Matchtool een matching tool ontwikkeld die vernieuwend is vanwege de unieke wijze waarop kandidaatprofielen worden samengesteld. Op basis van diploma’s, ervaring, talent en ontwikkeleigenschappen krijgt elke kandidaat een score.  Op basis van het ingegeven functieprofiel en functie-eigenschappen, worden de kandidaten met de beste scores gekoppeld en gepresenteerd. Zo vind je dankzij Eigen Wijzer Maashorst Matchtool de beste kandidaat voor jouw aangeboden functie.


Ontdek hoe de Eigen Wijzer Matchtool ook voor jouw bedrijf de beste talenten vindt.

Wil je meer weten over de Eigen Wijzer Matchtool? Je ontdekt het tijdens één van de demosessies. Meld je aan met de knop.


Kies het abonnement dat bij je past.

Dankzij de Eigen Wijzer Matchtool vind je de beste kandidaten voor je bedrijf. Een abonnement, met toegang tot een grote database met kandidaten, is snel terugverdiend.

De tarieven?

Voor Werkgevers en HR professionals
1 gebruikslicentie: € 50,- per maand
2 gebruikslicenties: € 100,- per maand
3 gebruikslicenties: € 150,- per maand

Voor zelfstandige HR professionals
1 gebruikslicentie: € 99,- per maand

Voor uitzendbureaus
1 gebruikslicentie: € 126,- per maand

Ons advies?

1 licentie: geschikt tot 75 medewerkers
2 licenties: geschikt voor 75  to 100 medewerkers
3 licenties: geschikt tot 300 medewerkers


Demo aanvragen

We proberen demo’s te plannen met een groepje van 5 a 6 personen. We hebben alvast enkele demo-data gepland. Geef je voorkeur aan in onderstaand formulier. Geen passende datum? Geef dit dan aan, na je aanmelding nemen we dan persoonlijk contact met je op om een geschikte datum te plannen.

Demo dagen(Vereist)