Theater event: Herken jij laaggeletterdheid?

Wanneer: 12 september 2022
Aanvang: 14:30 uur
Locatie: n.t.b.

Maar liefst 2,5 miljoen mensen in Nederland is laaggeletterd. Dat betekent dat 2,5 miljoen mensen in Nederland moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden. Zeker onder jongeren blijft het percentage laaggeletterden al jaren toenemen. Hoe ga je daar als werkgever mee om? Hoe merk je laaggeletterdheid op? En welke stappen kun je zetten om jouw medewerkers te helpen?

Ben jij er bij?

Het WSP Noordoost-Brabant organiseert in samenwerking met de Jongerenaanpak van Noordoost Brabant Werkt een unieke theatervoorstelling over dit thema. In deze voorstelling krijgen vier burgers die moeite hebben met lezen en schrijven een gezicht. Hoe houden ze zich staande? Wat is hun kracht? Wat vinden ze lastig en wat willen ze leren? Door het nagesprek met acteurs en bezoekers zet de voorstelling aan tot een dialoog over laaggeletterdheid. Ook krijg je concrete handvaten hoe je laaggeletterdheid binnen jouw organisatie kunt aanpakken.

Dit event is bedoeld voor werkgevers in Noordoost-Brabant die veelal jongeren/starters in dienst (t/m 27 jaar) hebben. Sectoren waarin laaggeletterdheid met name speelt is de logistiek, schoonmaak, productie, zorg en bouw.

Wanneer | 12 september 2022
Hoe laat | 
14:30 – 17:00 uur
Waar | 
Een nader te bepalen locatie in Noordoost-Brabant
Voor wie |
 Werkgevers in Noordoost-Brabant die veelal jongeren/starters in dienst (t/m 27 jaar) hebben

Aanmelden voor dit event kan via onderstaande button!