Wat doe jij aan innovatie?

Doe mee aan de opleiding Innovatiecoach.

Wist je dat innovatieve bedrijven zo’n twee keer winstgevender zijn dan niet innovatieve bedrijven? Een stevige stelling. Maar wel te begrijpen als je beseft dat ondernemen natuurlijk per definitie betekent dat je inspeelt op kansen, of dingen willen doen die een ander niet ziet. Daar zit een aardige vergelijking met ‘innoveren’. Innovatie betekent ook dat je nadenkt over hoe dingen beter kunnen. Vaak wordt dat gekoppeld aan technische uitvindingen of technische vernieuwingen. Maar innovatie kan ook alles te maken hebben met de wijze waarop je bepaalde processen in je bedrijf verbetert.

Eigen Wijzer Maashorst start binnenkort met een training die jou of een medewerker van je bedrijf opleidt tot innovatiecoach. Het doel van een innovatiecoach is om de innovatiecultuur binnen je bedrijf te stimuleren én om een cultuur te creëren waarin andere medewerkers gestimuleerd worden om middelen en processen te bedenken die leiden tot verbeteringen in je bedrijf. Deze werkzaamheden kunnen prima naast een huidige medewerker uitgevoerd worden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan innovatie: ieder uurtje helpt voor het verbeteren van de innovatiecultuur in jouw bedrijf.

De training tot innovatiecoach wordt deels betaald door Eigen Wijzer Maashorst. Een klein deel van de opleiding komt voor rekening van het deelnemende bedrijf. Dus, concreet betekent het dat je met een minimale investering maximaal voordeel behaalt.

Binnenkort volgt er meer informatie. Maar als je er alvast meer van wilt weten?

Neem dan even contact op met Marga Huijbregts van Eigen Wijzer Maashorst.