Studenten van Avans Human ResourceManagement

Negen tweedejaars studenten HRM, onder begeleiding van twee vierdejaars studenten, hebben de opdracht gekregen om onderzoek te doen in Uden en Landerd. Hoe kunnen studenten met hun expertise mkb bedrijven ondersteunen? Al snel ontstond het idee om een studentenbureau op te zetten.

De studenten delen hun eerste ervaring

Als projectgroep was het in de beginfase lastig om een studentenbureau vorm te geven. Wat houdt een studentenbureau in? Wat bieden we aan? Waar staan we voor? Na drie weken te zwemmen en worstelen met deze vragen hebben we na deze weken het studentenbureau vorm kunnen geven. Hierbij gaat het voornamelijk om een stevige basis waarbij aandacht wordt besteed aan het netwerk, een database en een complete beginsituatie. Deze beginsituatie houdt vooral in dat de leerbehoefte in kaart wordt gebracht en op wat voor manier het studentenbureau hier van waarde kan zijn.

De projectgroep is ontzettend gemotiveerd om iets neer te zetten waar een vervolggroep mee verder kan. Hier zal dan ook iedereen zijn steentje aan bijdrage tijdens de eindfase van ons project. Jullie zullen snel meer van ons zien!