Online Banenmarkt 4 oktober. Laat je zien!

Op 4 oktober 2022 wordt door het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant een online banenmarkt georganiseerd. Het doel? Om via Linkedin in een gesloten groep verbinding te leggen tussen werkgevers en werkzoekenden. Werkgevers kunnen dus heel gericht aan geïnteresseerde werkzoekenden laten zien welke vacatures beschikbaar zijn en hoe je in aanmerking komt om deze vacature te vervullen. En werkzoekenden kunnen heel gemakkelijk inzicht krijgen in de beschikbare vactures in de omgeving.

Eigen Wijzer Maashorst wil graag een bijdrage leveren om aandacht te vragen voor dit online evenement. Dus werkgever én werkzoekende; doe vooral mee.

Aanmelden doe je met de volgende 4 stappen.

  • Ga naar de besloten LinkedIn-groep via deze link
  • Klik op de knop ‘Lid worden’
  • Je krijgt binnen 24 een melding dat je lid bent geworden van de groep
  • Gefeliciteerd! Je bent lid van de groep en kunt op 4 oktober deelnemen aan de online banenmarkt

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 4 oktober
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Waar: Online via deze LinkedIn-groep

Overige banenmarkten in 2022

Naast de banenmarkt van 7 juni, vinden er in 2022 nog meer banenmarkten plaats. Elke eerste dinsdag van de even maanden, om precies te zijn. Specifiek gaat het om: 1 februari, 5 april, 7 juni, 4 oktober en 6 december 2022. Zien we je daar?!

De Online Banenmarkt Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSPNOB); een samenwerkingsverband van de 10 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.