Plannen voor Loopbaan app

Geplaatst op: 11 december 2020

Yvette van Wijk van het Udens college is enthousiast over de plannen voor een loopbaan app. Deze app gaat BIT Special ontwikkelen. BIT special is een softwareontwikkelaar die in alle opzichten speciaal is. Zij bieden met bijzondere medewerkers hoogwaardige oplossingen in ICT.

Voor deze app gaan leerlingen vlogs maken van medewerkers van bedrijven die passievolle verhalen vertellen over hun bedrijf en functie. Zo wordt de content gevuld door de leerlingen van het Udens college. De gebruikers van de app bekijken de filmpjes. Door te liken of weg te swipen bouwen zij een profiel op met hun persoonlijke loopbaan interesse. Tegelijkertijd leren de leerlingen hiermee het lokale bedrijfsleven beter kennen.

Voor bedrijven is dit een perfect visitekaartje om bij de leerlingen in beeld te komen en hun passie voor het vak over te brengen. Beter Bed en Wiltec bieden zich al aan om mee te denken met het Udens College.

Het project staat nog in de kinderschoenen. Heb je ook interesse om mee te denken, of wil je meer weten van deze app? Neem dan contact met ons op.