Innovatie is de sleutel tot groei.

‘De toekomst van je bedrijf valt of staat met de mate waarin je in staat bent om te innoveren’. Grote woorden misschien. Toch is het wel waar. Innovatie gaat immers over vernieuwing en verbetering. Dat hoeven lang niet altijd bijzondere uitvindingen te zijn. Ook een kleine procesverbetering mag je een innovatie noemen. Innovatie heeft dan ook veel meer te maken met een houding en gedrag dan met de daadwerkelijke activiteit.

Nou blijkt dat innovatieve bedrijven veel harder groeien dan niet innovatieve bedrijven. Bovendien zijn innovatieve bedrijven veel beter bestand tegen concurrentie en tegen onvoorziene omstandigheden in de markt dan bedrijven waar niet of nauwelijks wordt geïnnoveerd.

Eigen Wijzer Maashorst bied je een opleiding tot Innovatiecoach.

Eigen Wijzer Maashorst start binnenkort met een training die jou of een medewerker van je bedrijf opleidt tot innovatiecoach. Het doel van een innovatiecoach is om de innovatiecultuur binnen je bedrijf te stimuleren én om een cultuur te creëren waarin andere medewerkers gestimuleerd worden om middelen en processen te bedenken die leiden tot verbeteringen in je bedrijf. Deze werkzaamheden kunnen prima naast een huidige medewerker uitgevoerd worden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan innovatie: ieder uurtje helpt voor het verbeteren van de innovatiecultuur in jouw bedrijf.

De training tot innovatiecoach wordt deels betaald door Eigen Wijzer Maashorst. Een klein deel van de opleiding komt voor rekening van het deelnemende bedrijf. Dus, concreet betekent het dat je met een minimale investering maximaal voordeel behaalt.

Wil je er meer over weten? Of wil je je aanmelden? Stuur ons dan even een mail of meld je direct aan!