Nieuwe stappen in de in- en uitstroom van werknemers

Geplaatst op: 11 december 2020

Beter bed

Maud van den Brand van Beter Bed is nieuw in het HLO netwerk. Beter Bed is vaak op zoek naar mensen in de logistiek. Door corona vinden mensen die nu (tijdelijk) geen werk hebben de weg naar Beter Bed. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit de horeca. Daardoor hebben zij minder vacatures dan normaal, maar Beter Bed is nog altijd op zoek naar magazijn medewerkers.

Defensie

Ook nieuw zijn Ernst Salzmann en Ilse van Gerwen, recruiters van de Vliegbasis volkel. Defensie is een HR proeftuin gestart. Deze proeftuin heeft als doel zowel in- als uitstroom van medewerkers. Hiervoor willen ze via de HLO graag hun lokale netwerk met bedrijven in Uden/Landerd uitbouwen.

Enerzijds werven zij jonge mensen voor defensie, anderzijds begeleiden ze goed opgeleide militairen die defensie willen verlaten en hun carrière willen voorzetten in de burgermaatschappij. Zij willen ervoor zorgen dat deze medewerkers goed terecht komen bij het lokale bedrijfsleven.

Project “Uitwisseling personeel”

Een aantal bedrijven hebben interesse om gezamenlijk een project hiervoor op te starten. Patrick Groenendal van Wiltec zal een bijeenkomst hiervoor mogelijk maken. Wil je deelnemen aan het project “Uitwisseling personeel” meld je dan hieronder aan.