Gratis aanbod van de Bibliotheek

Geplaatst op: 9 april 2021

Gratis cursussen en bijeenkomsten

De Bibliotheek biedt aan leden én niet leden gratis cursussen en bijeenkomsten aan. Het is een uitgebreid aanbod over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan verschillende digitale vaardigheden, het leren van de Nederlandse taal en over werk en inkomen. Ben je lid van de Bibliotheek dan heb je keuze uit ruim 100 online cursussen van Soofos en GoodHabitz. Bekijk nu het een aanbod op de website van de Bibliotheek.

Samenwerking gezocht voor de Inloopschool

Yvonne de Groot van Bibliotheek Uden doet een oproep naar bedrijven om mee te doen met de Inloopschool. De Inloopschool zijn fysieke bijeenkomsten / lezingen of workshops onder leiding van een bedrijf die gehouden worden in de Bibliotheek of op locatie. De activiteit moet leuk, leerzaam en laagdrempelig zijn op mbo-niveau. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoe repareer of vervang ik een autoband of hoe werk ik met elektriciteit.

De Inloopschool is een pilotproject van de Koninklijke Bibliotheek dat mogelijk gemaakt is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De pilot loopt tot eind 2021.