Doorontwikkelen platform Eigen Wijzer Maashorst

Sinds februari zijn er drie derdejaars Bedrijfskunde studenten van de HAN betrokken bij het vraagstuk; hoe kunnen het huidige platform Eigen Wijzer Maashorst verder doorontwikkelen.

In het Eigen Wijzer Journaal van 4 maart vertelden ze over hun werkzaamheden. Mohamed Taibi liet weten dat ze bezig zijn met een Plan van Aanpak voor de doorontwikkeling van het huidige platform. Daarna zullen ze een theoretisch onderzoek uitvoeren en vervolgens de theorie in praktijk brengen. Achraf El Malki was niet persoonlijk aanwezig in het Journaal maar heeft met een mini-vlog voorgesteld. Scott Erkan is bezig met een implementatieplan voor de matchingtool waarmee we nog meer het onderwijs en het bedrijfsleven in de gemeente Maashorst met elkaar willen verbinden. Scott heeft daarbij als aandachtspunt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te betrekken in de tool.

We zullen de komende tijd geregeld updates laten horen/lezen over de vorderingen van de heren. Heb je nu al vragen of zou je meer willen weten, laat dan een bericht achter.