Doe je al mee met de expertgroepen?

De expertgroepen van Eigen Wijzer Maashorst hebben tot doel om kennis te delen over diverse thema’s.
We hebben een vijftal thema’s geformuleerd waaraan we een expertgroep willen koppelen.

Deze vijf thema’s zijn:

  • Learning & Development
  • Arbeidsmobiliteit
  • E-business en digitalisering
  • Innovatie en duurzaamheid
  • Ondernemerschap (mentorprogramma)

We doen een beroep op de aanwezige expertise en ervaring in het netwerk. 

Wat houdt het in?

Expert worden binnen één van de vijf expertgroepen houdt in dat je één keer per kwartaal samenkomt met een aantal andere experts binnen dit thema. 

Het doel van de bijeenkomsten is om ideeën, suggesties en verbeterpunten te bedenken waarvan andere bedrijven in Uden en Landerd kunnen profiteren. 

De uitkomsten van elke bijeenkomst zullen worden gedeeld via een nieuwsbriefspecial en via de website van Eigen Wijzer Maashorst.

De bijeenkomsten worden geïnitieerd en georganiseerd door Eigen Wijzer Maashorst bij één van de deelnemende bedrijven. De belangrijkste conclusie van de laatste bijeenkomst was dat bedrijven elkaar willen leren kennen om een basis van vertrouwen te creëren. 

Op 25 november is de volgende expertgroep met het thema Arbeidsmobiliteit. In deze expertgroep gaat het om de wijze waarop werknemers van bedrijven gemakkelijker hun kennis en ervaring kunnen inzetten bij verschillende werkgevers. Ofwel, niet alleen de ontwikkeling binnen een bedrijf staat centraal, maar vooral de doorstroming van medewerkers tussen bedrijven onderling.

Pierre Schreuder van Sidekix zal gastheer zijn voor de volgende bijeenkomst.

We besteden ongeveer anderhalf uur aan het onderwerp Arbeidsmobiliteit en daarna is er bij Sidekix de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding op twee locaties van dit bijzondere bedrijf. Vanwege het feit dat er twee locaties zijn trekken we wat langer uit voor de rondleiding. Deze is zeker de moeite waard!

Verder zullen we één keer per jaar een samenkomst organiseren van alle 5 expertgroepen gezamenlijk.

Als je het leuk vindt om jouw expertise te delen binnen een van de expertgroepen of wil je gastheer of gastvrouw zijn voor een bijeenkomst laat het ons dan weten middels onderstaand formulier.

Contact

  • Ja, ik meld mij aan