Bundeling van krachten met 1Werkcentrum.nl

In het Eigen Wijzer Journaal van begin februari vertelde Nicole Moviat -projectleider bij 1Werkcentrum- over het ontstaan en het belang van 1Werkcentrum.

1Werkcentrum.nl is een platform voor iedereen (werkgevers, werknemers, werkzoekenden) in de regio Noord-oost Brabant die een vraag heeft over werk, personeel en opleiding. Het heeft álle informatie verzameld die de diverse partners aanbieden (van FNV tot IBN, tot Leerwerk loket, UWV, gemeenten, opleidingen en nog veel) en gebundeld op 1 duidelijk en overzichtelijk platform. En stel je een vraag, dan wordt dit opgepakt en je houdt dezelfde contactpersoon tot je vraag is beantwoord. Waar je eerst soms wel langs 3 verschillende loketten (websites, instanties) moest om je vraag op het gebied van werk, personeel en opleiding beantwoord te zien kan dit sinds begin 2023 op 1 loket/platform: 1Werkcentrum.nl

Voor de toekomst zijn de plannen om het aantal loketten nog meer terug te dringen, en staat tevens een fysieke plek op de planning waar je met je vragen naartoe kan gaan.